Tuinaanleg

Hoveniersbedrijf van der Zon levert maatwerk, ik heb alle kennis en ervaring in huis om voor uw de juiste tuin aan te leggen.

Even gauw een tuintje aanlegen is er voor Hoveniersbedrijf van der Zon is er niet bij ik probeer altijd voor u het hoogste rendement uit uw tuin te halen. Zodat u ziet waar u geld op een goede manier uitgeeft voor een maatwerk aangelegde tuin die aan al uw eisen en wensen voldoet. U kunt er ook voor kiezen om mee te werken tijdens de aanleg van uw tuin dit zal voor u een aanzienlijke kosten besparing opleveren.

Ik bespreek al uw wensen en ideeën en kom samen tot een ontwerp, als het ontwerp en de offerte voor akkoord zijn getekend kan er op vakkundige wijze een begin gemaakt worden met de aanleg van uw tuin, de aanleg van uw tuin is maatwerk. U ziet immers de tuin met de dag mooier worden, stap voor stap realiseren we wat er met de klant besproken is, zodat u op het moment de tuin opgeleverd is heerlijk in uw nieuwe aangelegde tuin kan gaan genieten.

Het grootste deel van de werkzaamheden voer ik zelf uit. Voor sommige zeer specifieke werkzaamheden maak ik gebruik van de kennis en expertise van anderen, een voorbeeld is elektrotechniek in uw tuin, het plaatsen van een tuinhuis, of het aanlegen van een beregening installatie, vanzelfsprekend hou ik wel toezicht en zorg ik ervoor dat de tuin aangelegd wordt volgens het goedgekeurde ontwerp en offerte. U ziet bij de aanleg dezelfde persoon, bovendien plannen we uw werk ononderbroken in, u weet wanneer we beginnen, u weet wanneer we bezig zijn, u weet wanneer we opleveren.

De meeste beplanting wordt in de pot gekweekt zodat deze het hele jaar door geplant kan worden, wel is goed water geven natuurlijk van groot belang in de droge periode, ik verzorg voor verse kwaliteit beplanting in uw tuin word aangeplant. Ik kan aan u leveren kleine beplanten tot grote volwassen beplanting, maar ook kleine olijfboompjes tot grote volwassen olijfbomen en alle soorten hagen van 1 meter tot 2 meter hoog.

Wij zijn veelal actief in de regio Haarlem.