Tuincontracten

Brons

Het driemaal per jaar het uitvoeren van de benodigde werkzaamheden in uw tuin, In het voorjaar, najaar en in de zomer. U wordt vroegtijdig op de hoogte gebracht van deze planning om extra gewenste werkzaamheden door te geven.

Zilver

Het eenmaal per kwartaal het uitvoeren van de benodigde werkzaamheden in uw tuin. U wordt vroegtijdig op de hoogte gebracht van deze planning om extra gewenste werkzaamheden door te geven.

Goud

Het eenmaal per maand het uitvoeren van de benodigde werkzaamheden in uw tuin. U krijgt maandelijks controle van uw tuin, kleine onvolkomenheden worden meteen tijdens de werkzaamheden uitgevoerd, bij grotere onvolkomenheden wordt eerst overlegd met de klant.

Diamant

Het wekelijks verzorgen van uw tuin, dat geeft u de zekerheid dat uw tuin en netjes en verzorgt uitziet. Voor een leuke sfeer verzorg ik bij uw voordeur of bij uw terras, leuke opgemaakte plantenbakken met daarin seizoensbeplanting. Tijdens de wekelijkse onderhoudsbeurt worden alle elementen in uw tuin gecontroleerd en naar behoefte van de tuin uitgevoerd. Deze abonnement is de meest uitgebreide vorm en geeft u de mogelijkheid om volop te kunnen genieten van uw tuin zonder al het zware werk te hoeven verrichten.

De gewerkte uren, verbruikte materialen en het afvoeren van het vrijgekomen tuinafval worden na de werkzaamheden gefactureerd. Bij "Diamant" worden de werkzaamheden per kwartaal gefactureerd.
Onder voorbehoudt van de weersomstandigheden kan er een vaste dag in de periode gepland worden.
Eventueel extra werkzaamheden kunnen voortijdig door worden gegeven en indien mogelijk tijdens de eerst volgende onderhoudsbeurt uitgevoerd worden.Eventueel extra werkzaamheden kunnen voortijdig door worden gegeven en indien mogelijk tijdens de eerst volgende onderhoudsbeurt uitgevoerd worden.

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen door te nemen en een passend onderhoudscontract op te stellen, en deze onderhoudscontracten gelden voor zowel particulieren, bedrijven als voor instellingen.