Tuinonderhoud regio Haarlem

Tuinonderhoud voor particulieren

Om lang te kunnen blijven genieten van uw tuin is regelmatig en vakkundig onderhoud nodig, zo blijft uw tuin in topconditie. Uw tuin is continue in beweging en om er voor te zorgen dat een tuin in optimale conditie blijft, zal er gewied, gesnoeid en bemest moeten worden.

Wie zelf tuiniert weet het als geen ander, onderhoud aan een tuin vergt veel tijd, energie en groene vingers. Toch is onderhoud essentieel voor de conditie en de uitstraling van uw tuin. Ik ben dan ook dagelijks aan het werk, zodat de tuinen van mijn klanten in een goede conditie blijven en een nette uitstraling hebben.

Hoveniersbedrijf van der Zon, regio Haarlem, is inzetbaar voor alle onderhoudswerkzaamheden, zoals het snoeien van heesters en vaste planten, het verwijderen van onkruid, bemesten, grasmaaien, hagen scheren, aanplanten van nieuwe beplanting, het reinigen van de bestrating, enz. Ik zorg er voor dat het vrijgekomen tuinafval netjes gescheiden afgevoerd wordt, u heeft er zelf geen omkijken naar.

Hoveniersbedrijf van der Zon kan tijdens uw vakantie uw gazon maaien en de borders onkruid vrij maken, eventueel het gazon en de planten water geven, ik houdt uw tuin netjes in de gaten zodat uw tuin in goede conditie blijft en dat geeft voor u een veilig gevoel.

Deze vakkundige onderhoudsbeurten verzorg ik zowel op contractbasis als seizoensmatig of eenmalig op afspraak. U als particulier kan het onderhoud van uw tuin met een gerust hart aan mij toevertrouwen, ik zorg ervoor dat uw tuin er het hele jaar in goede conditie blijft en verzorgt onderhouden wordt, want onderhoud is maatwerk.

Tuinonderhoud voor bedrijven en instellingen

Alles draait bij bedrijfstuinen immers om representativiteit .Bedrijfstuinen moeten netjes onderhouden worden. Allereerst is de inrichting van een bedrijfstuin al een punt van aandacht. Bij een goede tuinontwerp kan ervoor gezorgd worden dat er in de toekomst minimale onderhoudskosten gemaakt worden aan de bedrijfstuin.

Het onderhoud aan de bedrijfstuinen wordt meetstal een keer per maand uitgevoerd, het onkruid en zwerfvuil wordt netjes verwijderd en afgevoerd. Bij de entree van uw bedrijfspand, alle beplanting en alle borders worden tijdens elke onderhoudsbeurt nagekeken op netheid en uitstraling.

Kortom voor een onderhoudscontract van uw bedrijfstuin kan ik maatwerk leveren, ik kom graag bij u langs om te vernemen wat uw wensen zijn. onderhoudscontract wordt per bedrijfstuin geadviseerd en bepaald zodat u kosten precies in beeld heeft. Een nette onderhouden bedrijfstuin werkt als een visite kaartje voor uw bedrijf.

Bij mij staan kwaliteit en service voor op. het is belangrijk voor beiden partijen dat u als klant tevreden zijn waarvoor u betaald en wat u ervoor terug krijgt, zo houden we het tuinplezier in evenwicht. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak voor het onderhoud, renovatie van uw bedrijfstuin in de regio Haarlem, maak dan tijdig een afspraak met Hoveniersbedrijf van der Zon.

Wij werken voornamelijk in de regio Haarlem en Amersfoort.